Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Французи презентували нове покоління Peugeot 508

Зухвалий, стильний та спортивний – це основні риси нового седану D-класу від компанії Peugeot. Мабуть ще ніколи середній клас не виглядав так агресивно як цей неймовірно стрімкий седан під індексом 508. На насиченому європейському ринку Peugeot 508 конкурує з німецькими представниками сегменту Opel Insignia, Ford Mondeo та VW Passat. Без сумніву, зовнішній вигляд Peugeot 508 захоплює подих, а що там з іншими не меньш важливими складовими успіху ми дізнаємось лише після першого знайомства з перспективним новачком.

Прем҆ єра Peugeot 508 2018 модельного року відбулась за декілька тижнів до офіційної презентації цієї моделі, яка пройде в рамках автосалону в Женеві. Головна ідея команди розробників нового Peugeot 508 полягала в приверненні уваги потенційних клієнтів до автомобіля. І треба визнати це їм вдалося! Дивлячись на 508 забуваєш про інші меньш цікаві та виразні седани з цього сегменту.

Передня частина Peugeot 508 заснована на концепції Instinct, яку ми мали змогу побачити на минулорічній виставці у Барселоні. З обох сторін розміщені вертикальні смуги світлодіодних ліхтарів. Також символічно виглядає індекс моделі, в станє Ви могли такий бачити 50 років тому.

Ще більше комфорту та роскоші ми зустрічаєм в середині 508-го, адже французи все ж таки не полишають спроб покласти на лопатки німецькі седани D-класу. Якість матеріалів обробки інтер҆ єру відповідає рівню таких брендів як BMW і Mercedes-benz. Торпедо виглядає досить екстравагантно і це в одночас як плюс так і мінус інтер҆ єру. Панель приладів розміщена трохи вище ніж кермо, що накладує свої обмеження. Водночас, в 508-му впроваджено справжній i-Cockpit, тому за своїм наповненням салон нового седану є одним з найбільш сучасних в своєму класі.

Нове покоління Peugeot 508 комплектується бензиновими та дизельними двигунами потужністю від 125 до 225 к.с. Звісно що найбільш економічними є турбодизелі, але і бензинові турбомотори теж демонструють невисоку витрату пального. Як недивно, 508-й переходить на сучасну платформу EMP2, тому ми зможимо побачити гбридний варіант седану вже у 2019 році. Приблизно в цей же час вироник планує запустити виробництво універсалу 508 SW.

В Європі новий Peugeot 508 з҆ явиться влітку 2018 року за ціною від 25 тисяч євро…

 

26.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Французи презентували нове покоління Peugeot 508

Політика конфіденційності